Heidesand (Galletas de Arena)
Ingredients
250 g de mantega /butter
125g de sucre / sugra
125g de farina d'ametlla /minced almond
375g de farina / flour
Per decorar / Decoration:
2 cucharadas soperas de azúcar / 2 tablespoons of sugar
1 cucharadita de canela molida / 1 teaspoon of cinnamon
Elaboració
Deixar estovar la mantega fora de la nevera. Batre-la, incorporant el sucre a poc a poc i batent la mescla uns 10 minuts fins que tinguem una crema espessa. Formar boles de la mida d'una anou, aixafar-les amb els palmells de les mans i marcar la forma dels dits al damunt.
Coure al forn a 150ºC uns 20 minuts (vigilar!! depèn del forn)
Un cop cuites i mentre estiguin calentes, 'ruixar-les' amb la mescla de sucre i canyella.
Molt fàcils de fer, i especialment indicades perque els petits xefs de la casa puguin ajudar.
I a mi m'ha servit per treure el macro a passejar... :)
Us hi animeu??
La recepta de l'Agus, al nostre blog A2
2 comentaris:
Ara falta la recepta per fer les fotos.
jaja! això un altre dia! :)
Publica un comentari a l'entrada