Ets un/a activista anti-halloween i pro-panellets i castanyada? Assassina una carbassa!!! ;-)
Ingredients:
- una carbassa mitjana
- mitja dotzena de pastanagues
- un parell de patates
- una ceba
- brou de verdures i pollastre al gust
- un tros de gingebre
- parmesà i pipes de carbassa per decorar.
Elaboració:
- pelar, treure les llavors i tallar a trossos la carbassa (jo primer la tallo a trossos, després és més fàcil pelar-la), pelar i tallar les patates i les pastanagues.
- sofregir la ceba picada. Quan sigui rossa afegir-hi la resta de verdures. deixar daurar una mica, i afegir-hi brou fins a cobrir les verdures o una mica més, el gingebre i un farcell d’herbes aromàtiques
- deixar bullir a foc lent una mitja hora, fins que la carbassa sigui ben tendra. Rectificar de sal.
triturar amb la batedora.
- servir en plat fondo o bol, decorant amb encenalls de parmesà i pipes de carbassa torrades en una paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal gruixuda.
6 comentaris:
No m'agrada especialment la carbassa, però amb la pinta que li dones amb les teves fotos, i sent per la causa que és.... ummmm.... què bo/nes!
i perquè no l'has provat!!! :)
Ostres, quina pintassa! L'he de probar amb gingebre, però a mi m'agrada més "pura" sense pastanagues ni patata, només carbassa :-) petons! ara també cuines al blog? nena, saps fer de tot i bé! muacks!
Nonono!! Que avui és per una bona causa, però no començaré a fer receptes, que ja hi ha qui ho fa molt bé ;-)
Vaig a buscar la teva d'espècies per provar-la la propera vegada, que me'n recordo que tenia molt bona pinta i la volia provar.
yummy yummy que bó :-)
L'assesinat de la carabassa te una pinta bonissssssssssima !!!
Ho tinc que probar !!!!
Publica un comentari a l'entrada