Crema de Carbassa per a Activistes Anti-Halloween


 Ets un/a activista anti-halloween i pro-panellets i castanyada? Assassina una carbassa!!! ;-)

Ingredients:

  • una carbassa mitjana
  • mitja dotzena de pastanagues
  • un parell de patates
  • una ceba
  • brou de verdures i pollastre al gust
  • un tros de gingebre
  • parmesà i pipes de carbassa per decorar.

Elaboració:


- pelar, treure les llavors i tallar a trossos la carbassa (jo primer la tallo a trossos, després és més fàcil pelar-la), pelar i tallar les patates i les pastanagues.

- sofregir la ceba picada. Quan sigui rossa afegir-hi la resta de verdures. deixar daurar una mica, i afegir-hi brou fins a cobrir les verdures o una mica més, el gingebre i un farcell d’herbes aromàtiques

- deixar bullir a foc lent una mitja hora, fins que la carbassa sigui ben tendra. Rectificar de sal.
triturar amb la batedora.

- servir en plat fondo o bol, decorant amb encenalls de parmesà i pipes de carbassa torrades en una paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal gruixuda.





6 comentaris:

eNric7557 ha dit...

No m'agrada especialment la carbassa, però amb la pinta que li dones amb les teves fotos, i sent per la causa que és.... ummmm.... què bo/nes!

Light Thru My Lens ha dit...

i perquè no l'has provat!!! :)

Marona ha dit...

Ostres, quina pintassa! L'he de probar amb gingebre, però a mi m'agrada més "pura" sense pastanagues ni patata, només carbassa :-) petons! ara també cuines al blog? nena, saps fer de tot i bé! muacks!

Light Thru My Lens ha dit...

Nonono!! Que avui és per una bona causa, però no començaré a fer receptes, que ja hi ha qui ho fa molt bé ;-)
Vaig a buscar la teva d'espècies per provar-la la propera vegada, que me'n recordo que tenia molt bona pinta i la volia provar.

Yashvé ha dit...

yummy yummy que bó :-)

Agus Albiol ha dit...

L'assesinat de la carabassa te una pinta bonissssssssssima !!!

Ho tinc que probar !!!!