1000 grues pel Japó




My creation

1. peace~~for 2011, 2. Our crane, 3. Untitled, 4. We pray for Japan, 5. My crane for Japan, 6. 1000 grullas, 7. La Grulla, 8. May it bring luck and healing, 9. 1/1000 grullas para Japón, 10. 1000 cranes for Japan, 11. La Grulla, 12. HOPE



Diu una tradició japonesa que si una persona aconsegueix fer 1000 grues d'origami, veurà complert el seu desig.

Despres del terratrèmol de l'11 de Març,  la Makiko, una japonesa que viu a Madrid i que a través del seu blog ha llançat la seva proposta 1000 Grullas para Japón, de reunir 1000 grues en foto per enviar-les com a mostra de solidaritat a la gent del nord del Japó.

Això és el que diu al seu blog:

En Japón solemos hacer 1.000 grullas para que se cumpla un deseo. 
Por eso necesito vuestra ayuda para animar a mi país y especialmente a la gente que está en las zonas más afectadas por la catastrofe. Una vez que tengamos las mil grullas, se las enviarémos a nuestros amigos del norte de Japón, que tanta ayuda y tanto ánimo van a necesitar.


A Flikr, comunitat fotogràfica per excel.lència, la proposta s'ha extés ràpidament i tothom ha posat el seu talent a treballar fent i fotografiant grues. També s'ha creat un grup on anar-les reunint. Aquestes que veieu al mosaic són algunes de les que he recollit dels meus flickr-friends :)



I la meva, aquesta que podeu veure a sota, i que vola cap al Japó amb un pensament molt especial per a la meva amiga Naoko, el Kensaku i la seva família.


My Crane for Japan